Facility Service B.V.

Screenshot van facility.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Facility Service B.V. is sinds 1992 actief op het gebied van facilitaire dienstverlening. Wij zijn gevestigd in Amersfoort en opereren landelijk. Voor Facility werken dagelijks ruim 100 medewerkers op facilitair gebied. Wij bieden facilitaire diensten op management- en operationeel niveau. Facility biedt facilitaire diensten op maat, waarbij continuďteit en kwaliteit van de door de opdrachtgever toevertrouwde diensten en projecten zijn gewaarborgd. Bij Facility worden ontwikkelingen op de facilitaire markt op de voet gevolgd. Onze medewerkers worden gericht geselecteerd en getraind, hetgeen ons in staat stelt een hoog kwaliteitsniveau te leveren.



Gevestigd te: Amersfoort

Adresgegevens

Facility Service B.V.
Amersfoort

Website: www.facility.nl

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.facility.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.facility.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Facility Service B.V.

Geef uw review of recensie over www.facility.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha