DPFC - Health Fit & Dance

Screenshot van dpfc.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 7.1/10 - 4 beoordelingen
4 reviews
DPFC - Health Fit & Dance - DPFC is een compleet en veelzijdig sport en dans centrum, met een familiaire sfeer. Wij bieden, aan een breed scala van mensen in de leeftijd van 2 t/m 60 jaar, sport, dans en balletlessen en mogelijkheden tot een uitgebreide fitnesstraining.

Gevestigd te: Rotterdam

Adresgegevens

DPFC - Health Fit & Dance
Rotterdam

Website: www.dpfc.nl

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.dpfc.nl

DPFC - Health Fit & Dance
toegevoegd op
Ik sport zelf al jaren bij dpfc, prima school, ontspannen sfeer, leuk personeel en goede begeleiding. Hier wordt alles tenminste goed onderhouden. Ook de apparatuur is goed, ik train bijna dagelijks en zal dit ook zeker hier blijven doen.
DPFC - Health Fit & Dance
toegevoegd op
Geweldige dansschool. Onze kids dansen al vele jaren bij dpfc. Het is een super dansschool, met veel gezelligheid en proffessionele lessen. Ik help zelf al jaren mee met de voorstelling. Is ontzettend leuk, je ziet dan ook de andere kant van de dansschool. Kinderen die nerveus zijn en trots dat ze het dansje voor zoveel mensen mogen opvoeren. Sylvia en alle docenten en medewerkers, ga zo door!
DPFC - Health Fit & Dance
toegevoegd op
Helemaal super bij DPFC! Mijn dochter danst er nu 2,5 jaar en was erg verlegen en had faalangst. Dat gaat nu al een stuk beter. Ze doet dit jaar ook weer mee aan de kerstshows in het theater. Helemaal top! Zelf sporten mijn man en ik er ook. Gezellige sfeer en altijd " ouwe jongens krentenbrood". Ook de klanten gaan leuk met elkaar om. Je ziet echt dat er vriendengroepjes ontstaan, heel erg grappig. Wat ook niet onbelangrijk is, is dat het er heel mooi uitziet. Kortom, ik ben heel erg tevreden!
DPFC - Health Fit & Dance
toegevoegd op
Mijn ervaringen zijn super bij dpfc!!! Ik ben begonnen met mijn kleinste dochter van 2 jaar, want bij dpfc hadden ze daarvoor al peutergym. Lekker gezellig moeder en dochter samen gymen en zingen. Een jaar later kon mijn dochter door naar peuterdans. Dat was zonder de mamma dus dat betekende dat ik dan 3 kwartier koffie kon gaan drinken. Dat heb ik 1 keer gedaan maar heb dat vervangen door een B.B.B. uurtje. Mijn algemene indruk is zeer positief. De dans en sport docenten zijn erg aardig en vakkundig opgeleid. En bij de receptie wordt je ook heel vriendelijk geholpen. Ik zou de dans en sportschool aanraden aan iedereen... Met vriendelijke groet, Hanneke

Beoordeel DPFC - Health Fit & Dance

Geef uw review of recensie over www.dpfc.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha