Dierenhotel de Hamert

Screenshot van dierenhotel-de-hamert.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 8.4/10 - 1 beoordeling
0 reviews
Dierenhotel de Hamert geeft uw huisdier een echte vakantie waar honden zonder stress heerlijk kunnen genieten van het spelen met hun soort genoten in zeer grote speelweides en ook echt vakantie hebben.
Katten kunnen heerlijk spelen en genieten in grote kattenkamers waar ze heerlijk kunnen klimmen of luieren samen met hun soortgenoten.
Knaagdieren; konijnen, Cavia's mogen iedere dag als hun kooitjes schoongemaakt worden even in een buitenren genieten van de buitenlucht.
Papagaaien en overige vogels krijgen iedere dag voldoende aandacht zodat ze niet vereenzamen.
Dierenhotel de Hamert heeft ook een trimsalon waar uw huisdier tot op hun puntjes perfect verzorgd worden, geknipt, geschoren of geplukt.
Hondenschool Dierenhotel de Hamert geeft U en uw hond/pup/probleemhond goede begeleiding om uw hond met zo min mogelijk stress op te voeden tot een gehoorzame huishond. Wij geven alleen clickertraining, dit is een methode om een hond op een positieve manier snel iets aan te leren.
Hondenschool Dierenhotel de Hamert geeft ook agility training, speurhondentrainingen en IPO trainingen.
Tevens fokken wij als Groenendaelerkennel van 't. Murselt heel sociale en goede honden uit werkhondenlijnen.

Gevestigd te: Wellerlooi

Adresgegevens

Dierenhotel de Hamert
Wellerlooi

Website: www.dierenhotel-de-hamert.nl

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.dierenhotel-de-hamert.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.dierenhotel-de-hamert.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Dierenhotel de Hamert

Geef uw review of recensie over www.dierenhotel-de-hamert.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha