BarentsKrans Advocaten Notarissen

Screenshot van barentskrans.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
BarentsKrans is een onafhankelijk Nederlands advocaten- en notarissenkantoor. Met ruim 125 medewerkers zijn wij een van de grotere kantoren in Den Haag. BarentsKrans heeft een uitstekende reputatie opgebouwd door de constante aandacht voor kwaliteit. Wij krijgen daarom van onze cliŽnten complexe zaken toevertrouwd, waarvoor specialistische kennis vereist is. Dit geeft ons als middelgroot kantoor een bijzondere positie: onze juristen werken aan zaken op een hoog juridisch niveau en zijn tegelijkertijd in staat om intensief persoonlijk contact te houden met onze cliŽnten.

Gevestigd te: s-Gravenhage

Adresgegevens

BarentsKrans Advocaten Notarissen
s-Gravenhage

Website: www.barentskrans.nl

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.barentskrans.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.barentskrans.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel BarentsKrans Advocaten Notarissen

Geef uw review of recensie over www.barentskrans.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha