Bakker de Houthandel

Screenshot van bakkerdehouthandel.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 7.3/10 - 5 beoordelingen
1 review
Bakker de Houthandel, al decenia lang een vertrouwde naam in West-Friesland en de wijde omgeving. Uitgegroeid tot een moderne hout/bouwmaterialenhandel en werkend met de beste merken voor de aannemer, de klussenier, de tuinier en de particulier!
Met onze (ruim) vijftig specialisten staan we altijd voor
u klaar met een goed advies en een vlijmscherpe prijs.


Gevestigd te: Hoogkarspel

Adresgegevens

Bakker de Houthandel
Hoogkarspel

Website: www.bakkerdehouthandel.nl

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.bakkerdehouthandel.nl

Bakker de Houthandel
toegevoegd op
Webwinkel is overzichtelijk en de producten zijn makelijk te vinden. minpunten: - je kan geen levertijd aangeven - je kan wel een leverdag aangeven maar dit is al bij twee bestelling 3 x fout gegaan(Niet ingepland, niet geladen, en nalevering zonder een datum door te geven. - het contact met de klantenservice verliep moeizaam, slecht te bereiken en de vrouw die me twee keer te wordt stond gaf aan dat het kan gebeuren en dat ik er maar moet zijn als hun het kunnen komen lever. Na aan te gevene dat ik de spukllen terwaarde van 1000 euro niet meer wilde hebben kon op eens alles.
Beoordeling5.8 van 10
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/kwaliteit

Beoordeel Bakker de Houthandel

Geef uw review of recensie over www.bakkerdehouthandel.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha