Sams Hair Extensions

Screenshot van samshairextensions.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Sams Hair Extensions maakt het makkelijk voor de liefhebber van hairextensions door online bestellen zo makkelijk mogelijk te maken. Sams Hair Extensions is een jonge onderneming welke voornamelijk actief was in de regio Noord Holland.

Tot voor kort ook actief in Zuid Holland en dan met name in Rotterdam. Door het grote succes van de fysieke winkels is het team van Sams Hair Extensions begonnen met het bouwen van een makkelijk toegankelijke webwinkel in Hairextensions.

Deze branche heeft in het verleden maar ook het heden enorm veel te maken gehad met oplichters. Tevens zijn er veel online verkopers zonder officiŽle bedrijfsnaam toch hun hairweave aanbieden op het internet. Hier worden vaak social media platformen voor gebruikt. Denk hierbij aan Instagram, Facebook, Pinterest maar ook Twitter word hiervoor ingezet.

Daarom hebben wij het bestel proces met name voor nieuwe klanten zo makkelijk mogelijk ingericht. Je kunt je weavehaar vertrouwd betalen met Paypal, Ideal maar ook met verschillende credit carts zoals Mastercart en Visa.

Wij verzekeren de klant van een hoge tevredenheid door te werken met 100% tevredenheidsgarantie. Tevens zijn wij bereid de door klanten bestelde producten op te sturen voordat zij betaald zijn. Zo kan de consument op een laagdrempelige manier zien dat onze producten van de aller hoogste kwaliteit zijn. Wij hebben voor deze constructie een samenwerking met Afterpay. Hairextensions kunnen dus achteraf betaald worden middels Afterpay in onze webshop.

Ons online assortiment is nog steeds groeiend en begint steeds populairder te worden. Ons online aanbod bestaat voornamelijk uit Clipin extensions, Flip in Hair, Brazilian hair, Synthetic hair en nog veel meer. Veel van onze concurrenten zijn slecht bereikbaar waardoor advies over de producten moeilijk te verkrijgen is. Tegenwoordig moet men met heel factoren rekening houden zoals hoe vaak word het haar gedragen? Wil de klant het haar verven? etc etc.

De vriendelijke en goed bereikbare klantenservice van Samshairextensions is te bereiken via social media of rechtstreeks via de webshop. Klanten kunnen nu in contact komen met onze erkende haar specialisten voor vrijblijvend advies op maat.

Gevestigd te: Amsterdam

Adresgegevens

Sams Hair Extensions
Ceintuurbaan 131HS
1072GA Amsterdam
06-46877201

Website: https://www.samshairextensions.nl

 Sams Hair Extensions op facebook Sams Hair Extensions op Google+ Sams Hair Extensions op Instagram Sams Hair Extensions op Youtube

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.samshairextensions.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.samshairextensions.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Sams Hair Extensions

Geef uw review of recensie over www.samshairextensions.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha