VersCuisine

Screenshot van verscuisine.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Het beste vers voor de chef

Je bent professionele kok en altijd op zoek naar de beste verse ingrediŽnten waarmee je de mooiste gerechten kunt creŽren voor je gasten. Mooi van kleur, uitstekend van smaak en vooral vers.

En dat begrijpen wij. Als horeca groothandel in Limburg en Brabant, gespecialiseerd in verse groenten en fruit, zijn wij ook dagelijks op zoek naar de mooiste producten die bij jouw belevingswereld aansluiten.

Wij bieden je daarom een vers assortiment aan dat aansluit op je dagelijkse behoeften en tegelijkertijd willen we je graag prikkelen om gerechten te bereiden met groenten en fruit in de hoofdrol. Gerechten op basis van smaak, kleur en gezondheid.

Je krijgt bij ons meer. We bieden je namelijk de meest verse producten, advies van koks voor koks, inspiratie, gemak door de bestel-app (ook offline) en 100% leveringsgarantie op je favorietenlijst. VersCuisine, meer dan een horeca groothandel, namelijk het beste voor de chef!

Gevestigd te: Venlo

Adresgegevens

VersCuisine
Venrayseweg 122D
5928RH Venlo
077-3230244

Website: www.verscuisine.nl

 VersCuisine op facebook VersCuisine op Instagram

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.verscuisine.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.verscuisine.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel VersCuisine

Geef uw review of recensie over www.verscuisine.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha