Spelend Schilderen in Atelier De Rode Draad

Screenshot van spelendschilderen.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Ben jij op zoek naar je eigen beeldentaal? Wil je je zelf ontdekken tijdens het schilderen? Spelend Schilderen brengt je letterlijk in Beweging, zodat je Creativiteit de ruimte krijgt. Je leert Schilderregels vanuit de ervaring, krijgt je materialen in de vingers en onder de knie. Je ontdekt wanneer je welk materiaal gaat inzetten.

Workshops, Cursussen, Privé-cessies, voor iedere situatie is er een manier te vinden om het schilderproces een plek te geven in je leven.
Kom uit je hoofd in hart en handen, Schilderend in Contact met je zelf:

Ervaring van een cursist:
Ik begon als een absolute beginner. Het schilderen bij Joke ging als vanzelf en gaf mij het gevoel dat ik al jaren met verf krijt en houtskool bezig was. Het was zo prettig om bezig te zijn dat ik nauwelijks hoefde te denken. Aan het eind van de ochtend ontstond er echt een wonder op het papier.Ik heb een heerlijke ervaring gehad!
Erik Pels
De lessen worden gegeven in een jaren 50 lokaal in Uithoorn, voorzien van alle gemakken. Materialen zijn bij het lesgeld inbegrepen, zodat je niet van te voren van alles hoeft aan te schaffen.

Gratis E-Book, Webinar en artikelen beschikbaar op de website.

Joke Zonneveld in Atelier De Rode Draad

Gevestigd te: Uithoorn

Adresgegevens

Spelend Schilderen in Atelier De Rode Draad
Prinses Margrietlaan 86
1421XJ Uithoorn
020-6418680

Website: www.spelendschilderen.nl

 Spelend Schilderen in Atelier De Rode Draad op facebook Spelend Schilderen in Atelier De Rode Draad op linkedin Spelend Schilderen in Atelier De Rode Draad op Instagram

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.spelendschilderen.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.spelendschilderen.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Spelend Schilderen in Atelier De Rode Draad

Geef uw review of recensie over www.spelendschilderen.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha