Annet de Jong Makelaardij - NVM Makelaars in Sneek, Friesland

Screenshot van annetdejongmakelaardij.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Annet de NVM makelaar in Sneek.

Uw woning verkopen in Friesland? Taxatie van uw woning (waardebepaling) of bemiddeling rond de aankoop van uw woning of appartement? Wij zijn een actieve NVM makelaar in Sneek­, Zuidwest Friesland met vele jaren ervaring en veel kennis in huis. Ons makelaarskantoor bestaat al sinds 1969. Uw woning, appartement is voor u een waardevol bezit dat door onze betrokkenheid snel overgaat in vertrouwde handen. Bekijk ons actuele woningaanbod of lees meer over o.a. woningaankoop, het verkopen van uw huis, woningtaxatie en virtuele verkoopstyling.

Een huis verkopen of aankopen is niet zomaar een stap die je doet. Wij doen er alles aan om u te ontzorgen en uw woning zo snel mogelijk te verkopen tegen de hoogste mogelijke prijs. Onze kracht? Een makelaar, die u bij de aankoop en verkoop van uw woning persoonlijk en intensief begeleidt. Wij beloven uw opdracht anders en met Aandacht aan te pakken. Ons werkgebied is Sneek en omstreken maar vrijwel geheel Zuidwest Friesland. Wij vertellen u graag meer in een kennismakingsgesprek.

Bekijk ons aanbod in met name Sneek, IJlst, Ysbrechtum, Uitwellingerga, Scharnegoutum

Adresgegevens

Annet de Jong Makelaardij - NVM Makelaars in Sneek, Friesland
Kleinzand 8
8601BH Sneek
0515-412727

Website: www.annetdejongmakelaardij.nl

Annet de Jong Makelaardij - NVM Makelaars in Sneek, Friesland op twitter Annet de Jong Makelaardij - NVM Makelaars in Sneek, Friesland op facebook Annet de Jong Makelaardij - NVM Makelaars in Sneek, Friesland op linkedin Annet de Jong Makelaardij - NVM Makelaars in Sneek, Friesland op Google+ Annet de Jong Makelaardij - NVM Makelaars in Sneek, Friesland op Youtube

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.annetdejongmakelaardij.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.annetdejongmakelaardij.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Annet de Jong Makelaardij - NVM Makelaars in Sneek, Friesland

Geef uw review of recensie over www.annetdejongmakelaardij.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha