Coolsculpting Kliniek Den Bosch

Screenshot van coolsculptingkliniek.nl/vestigingen/den-bosch
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Bent u bezig met afvallen en wilt u van het overtollige vet af? Door middel van de techniek cryolipolyse verwijderen wij uw vet dat door het afslanken is achtergebleven door bevriezing van de vetcellen. Er wordt een applicator rondom de plek met het overtollige vet geplaatst, en deze koelt de cellen af. De cellen worden op een natuurlijke manier afgevoerd en na de behandeling wordt de plek gemasseerd. Het resultaat is direct zichtbaar en u voelt geen pijn! Voor deze behandeling is geen hersteltijd. Na een paar weken nemen we contact met u op voor een controleafspraak. Zo kunnen we zien of uw huid er aan gewend is geraakt.

Adresgegevens

Coolsculpting Kliniek Den Bosch
Stationsweg 23
5211TV Den Bosch
085-2730730

Website: coolsculptingkliniek.nl/vestigingen/den-bosch

Coolsculpting Kliniek Den Bosch op twitter Coolsculpting Kliniek Den Bosch op facebook Coolsculpting Kliniek Den Bosch op Google+

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.coolsculptingkliniek.nl/vestigingen/den-bosch

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.coolsculptingkliniek.nl/vestigingen/den-bosch. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Coolsculpting Kliniek Den Bosch

Geef uw review of recensie over www.coolsculptingkliniek.nl/vestigingen/den-bosch. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha