Vastgoedhypotheker.nl

Screenshot van vastgoedhypotheker.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 10/10 - 1 beoordeling
1 review
Herfinancieringen.

Is het vertrouwen door uw huisbankier opgezegd? Wij vinden voor u snel een geschikte bank voor een goede lange termijn relatie. Meestal vangen wij dit op door onze Europese bankrelaties scherpe offertes te laten uitbrengen. Deze aanbiedingen worden gekenmerkt door korte doorlooptijden, lage rente en aflossingen ťn de overdraagbaarheid van de hypotheken. Wij herfinancieren hotels, woningportefeuilles en tevens kantoren.

Korte financieringen en overbruggingsfinancieringen.

Is er een veiling aangezegd, heeft u tijd nodig om te overbruggen ? Wij kunnen u snel behulpzaam zijn met een overbruggingsfinanciering ookwel "bridge Loan". Wij beschikken over eigen fondsen en particulieren waarmee we zonder tussenkomst van een kredietcommittee snel kunnen handelen.

Lange financieringen.

Loopt uw huidige financiering af dan zijn wij u graag behulpzaam met het verkrijgen van een passende "senior loan". Wij onderhouden contacten met 48 banken in binnen -en buitenland. Hierdoor zijn wij goed op de hoogte van alle mogelijkheden en kunnen we u de beste condities voorleggen.

Financieringen nodig voor het ontwikkelen van vastgoed.

Het is vaak onmogelijk een betaalbare financiering te vinden bij het ontwikkelen van vastgoed. Wij kunnen een goede bouwfinanciering naadloos laten aansluiten bij een "senior loan". Hierdoor kan de ontwikkeling toch plaatsvinden en blijven de financieringskosten zodanig dat er alsnog een gezonde winst gemaakt kan worden.


Gevestigd te: Maarsbergen

Adresgegevens

Vastgoedhypotheker.nl
Andersteinweg 2
3953BA Maarsbergen
+31654360111

Website: www.vastgoedhypotheker.nl


Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.vastgoedhypotheker.nl

Vastgoedhypotheker.nl
toegevoegd op
To the point.
Beoordeling10 van 10
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/kwaliteit

Beoordeel Vastgoedhypotheker.nl

Geef uw review of recensie over www.vastgoedhypotheker.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha