Centrum voor Bedrijfsopvolging - Bedrijfsoverdracht

Screenshot van cvbinfo.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Het Centrum voor Bedrijfsopvolging adviseert, coacht en begeleidt ondernemers in het onoverzichtelijke en vaak emotionele traject van bedrijfsopvolging. Naast familieopvolging levert het CvB totaaladvies bij alle andere vormen van bedrijfsoverdracht binnen het MKB.

Het CvB bestaat uit een aantal adviseurs die een jarenlange en brede ervaring in en/of met het bedrijfsleven hebben en zich aan het CvB hebben verbonden. De adviseurs werken altijd in tweetallen om zo een multidisciplinaire aanpak en continuïteit in de uitvoering te waarborgen. Zij zijn volstrekt ongebonden, spreken de taal van de ondernemer en stellen de belangen van de opdrachtgever centraal. Zo bieden de adviseurs ondernemers die hun bedrijf willen overdragen inzicht in de problematiek hier rondom zodat ondernemers op basis van het CvB-advies een keuze kunnen maken voor het traject dat leidt naar het beoogde resultaat.

Zowel voor het gehele overname proces als voor specifieke vraagstukken, zoals financieringen, kunnen ondernemers bij het CvB terecht. De adviseurs van het Centrum voor Bedrijfsopvolging werken door het hele land vanuit de twee kantoren in Maartensdijk en Zwolle. Het CvB is een prominente speler op de Nederlandse markt, maar ook als het een buitenlandse transactie betreft.

Adresgegevens

Centrum voor Bedrijfsopvolging - Bedrijfsoverdracht

Website: www.cvbinfo.nl


Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.cvbinfo.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.cvbinfo.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Centrum voor Bedrijfsopvolging - Bedrijfsoverdracht

Geef uw review of recensie over www.cvbinfo.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha