Schoonheidssalon Beauty & Feet by Monique

Screenshot van beauty-and-feet.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Beauty & Feet by Monique.

Procert - Provoet
Door mijn jaren lange ervaring als gediplomeerd schoonheidsspecialiste en pedicure met Diabetische & Reumatische aantekening kunt u in mijn salon genieten van talloze
(specialistische-) behandelingen.

Met behulp van mijn ervaring, kennis en geavanceerde apparatuur kunt u bij mij terecht voor een ontspannende gezichtsbehandeling en diverse huidverbeteringstechnieken.

Micro-Needling
Micro-Dermabrasie
AHA Fruitzuur Peeling
BHA Salicylzuur Peeling
Skin Scrubber
Iontoforese
Ultrasoon
Uiteraard mogen de voeten niet vergeten worden. Heeft u last van ingegroeide nagels, likdoorns, eelt of andere vervelende klachten aan uw voeten? Mijn missie, is dat mijn klanten met pijnlijke voeten weer als herboren en tevreden naar huis kunnen lopen.

Bij de pedicure behandelingen maak ik gebruik van "nat" techniek apparatuur waardoor de behandelingen pijnloos zijn. De voeten van diabetische of reumatische patiënten vereisen extra zorg. Door mijn specialisatie ben ik in staat professionele hulp en verzorging te bieden.

Beauty & Feet by Monique staat ingeschreven in het Kwaliteits Register Pedicure zodat u in de meeste gevallen uw behandelingen vergoedt krijgt door uw zorgverzekeraar.

Graag nodig ik u uit om alle mogelijkheden verder te ontdekken op mijn website.

Tot ziens in mijn salon!

Gevestigd te: Purmerend

Adresgegevens

Schoonheidssalon Beauty & Feet by Monique

Website: www.beauty-and-feet.nl


Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.beauty-and-feet.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.beauty-and-feet.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Schoonheidssalon Beauty & Feet by Monique

Geef uw review of recensie over www.beauty-and-feet.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha