Pritech BV

Screenshot van pritech.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
PRITECH BV BEVESTIGINGSMATERIALEN EN MEER...!

Pritech BV is uw technisch expert voor de levering van bevestigingsmaterialen, gereedschappen en industrieartikelen voor nieuwbouw, onderhoud, reparatie en exploitatie. Wij leveren aan de professionele eindgebruiker in verschillende branches. Koopgemak, betrouwbaarheid en toegevoegde waarde terwijl de productprijs concurrerend blijft.
Pritech levert bouten moeren ringen schroeven ASTM Studbolts pennen verankeringsproducten en draadstangen niet enkel volgens DIN of ISO norm maar ook specials en maakwerk in metrische en inch maten!

Gevestigd te: Hengelo

Adresgegevens

Pritech BV
Opaalstraat 3
7554TS Hengelo
074-2470135

Website: www.pritech.nl


Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.pritech.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.pritech.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Pritech BV

Geef uw review of recensie over www.pritech.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha