Reiki Cursus Assen

Screenshot van reiki-cursus-assen.jouwweb.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Mijn naam is Peter Baakman en woon in Assen. Sinds mijn jeugdjaren was mijn interesse in het spirituele al aanwezig. In 1997 kwam ik in contact met reiki en de universele energie heeft een zeer positieve plek in mijn leven gekregen. Heb door de jaren heen vele reiki cursussen gevolgd en uiteindelijk ook reiki master geworden. Ik ben Tera Mai reiki en Seichem master en geef reiki en seichem cursussen en wil graag dat het betaalbaar blijft voor iedereen die ook met de reiki en/of seichem energie wil werken.

Adresgegevens

Reiki Cursus Assen
Assen

Website: reiki-cursus-assen.jouwweb.nl


Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.reiki-cursus-assen.jouwweb.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.reiki-cursus-assen.jouwweb.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Reiki Cursus Assen

Geef uw review of recensie over www.reiki-cursus-assen.jouwweb.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha