Vergaderzaal in Groningen

Screenshot van vergadereningroningen.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Uw bijeenkomst tot een succes maken. Dat is onze missie. Gastvrijheid, flexibiliteit, keuzevrijheid en heldere afspraken staan voorop in al onze vergaderlocaties. Voor elke vergadering hebben wij de geschikte accommodatie.

Bij congressen gaat het erom een goed concept goed uit te voeren. Geslaagde congressen starten met een duidelijke visie op: wat wilt u bereiken en bij welke doelgroep? Welke vorm past daar vervolgens bij? Een eenvoudige uitwerking? Of gaat u uitpakken!

Onze afdeling Reservations is het aanspreekpunt voor beide de locaties. Voor al uw vragen, hulp bij de beste locatie voor uw vergadering, congres of afspraak, voor een vrijblijvende rondleiding of offerte kunt u hier terecht. Van Reservations kunt u een persoonlijke aanpak verwachten, een strakke organisatie, maar ook veel ervaring en kennis van zaken. Niet voor niets is deze afdeling door gasten aangeduid als "de beste reserveringsafdeling van het land". Daar zijn we natuurlijk ook heel trots op! De passie van ons personeel zorgt ervoor dat uw reservering vlekkeloos verloopt. Tussen 9:00 – 17:00 uur kunt u ons telefonisch bereiken en per e-mail natuurlijk 24/7. Wij staan u graag te woord.

Gevestigd te: Groningen

Adresgegevens

Vergaderzaal in Groningen

Website: vergadereningroningen.nl

Vergaderzaal in Groningen op twitter

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.vergadereningroningen.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.vergadereningroningen.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Vergaderzaal in Groningen

Geef uw review of recensie over www.vergadereningroningen.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha