Cash2Collect B.V.

Screenshot van cash2collect.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Cash2Collect is het incassobureau in Almere en Mijdrecht en die zich met name richt op MKB en ZZP. Wij bieden onder andere de incassohulplijn en incassospreekuur aan om daarmee onze opdrachtgever nog meer van dienst te zijn. Tevens werken wij met de allernieuwste applicatie en software op gebied van incasso. Online inloggen en daarmee de stand van zaken 24/7 te kunnen volgen en het online uit handen geven van nieuwe incasso-opdrachten biedt Cash2Collect als een van de mogelijkheden. Cash2Collect is als incassobureau de specialist op gebied van minnelijke- en gerechtelijke incassotrajecten, debiteurenbeheer, outsourcing en her-incasso. Wij werken samen met een vaste deurwaarder waardoor wij snel kunnen schakelen in het gerechtelijk traject.

Gevestigd te: Almere

Adresgegevens

Cash2Collect B.V.

Website: www.cash2collect.nl


Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.cash2collect.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.cash2collect.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Cash2Collect B.V.

Geef uw review of recensie over www.cash2collect.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha