Barbecuefeest - Barbecue catering op locatie

Screenshot van barbecuefeest.com
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Unieke barbecue catering op locatie.

Een onvergetelijk feest organiseren voor uw collega's, vrienden, familie of buren? Boek een BBQ bij Barbecuefeest.com: zo weet u zeker dat er nog lang over uw event wordt nagepraat.

Barbecuefeest.com organiseert unieke barbecuebelevenissen op locatie. Van bijzondere Thema BBQ voor groepen vanaf 50 personen tot een volledig verzorgde Grote Groepen BBQ voor gezelschappen van minimaal 50 personen. Met aandacht voor heerlijke Ún eerlijke producten.

Kies voor een van onze Thema BBQ's of voor onze Grote Groepen BBQ. We maken er graag samen met u een bijzonder feest van!

Adresgegevens

Barbecuefeest - Barbecue catering op locatie
Langestraat 11
4751RX Oud Gastel
0165-518351

Website: www.barbecuefeest.com


Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.barbecuefeest.com

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.barbecuefeest.com. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Barbecuefeest - Barbecue catering op locatie

Geef uw review of recensie over www.barbecuefeest.com. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha