Wellness with friends

Screenshot van me-onsite.com
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Mooi van binnen.. mooi van buiten.

Weldadig, verruimend, verhelderend, doeltreffend en oplossingsgericht. Verzorging van Beauty en Soul. Wellness in de breedste zin van het woord.

In een prachtig besloten en huiselijke ambiance, onder begeleiding van een team van professionals, wordt u volledig in de watten gelegd en kunt u genieten van weldadige gezichts- en lichaamsbehandelingen, visagie en maatwerkarrangementen.
Ook het innerlijk aspect wordt niet vergeten, wij laten u graag kennismaken met de medicinale theesoorten en de compleet natuurlijke voedingssuplementen voor een sterk en gezond lichaam.

Wellness with friends onderscheidt zich van andere salons/centra's door de kleinschaligheid, uitstraling huiselijk en chique, geurbelevingen die bijdragen aan het unieke Wellness concept, gebruikmakend van 100% natuurlijke producten (Cenzaa en Mineralogie), persoonlijke aandacht, behandelingen aangepast aan klantwens, aanbieden van diverse behandelingen en maatwerk arrangementen voor individuele klanten en groepen (zoals vriend(in)en-, vrijgezellen-, zussen- of familiedag).

Totale Wellness dat is waar Wellness with friends voor staat!

Gevestigd te: Almere

Adresgegevens

Wellness with friends
Hollywoodlaan 109A
1325KA Almere
036-5230806

Website: www.me-onsite.com

 Wellness with friends op facebook

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.me-onsite.com

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.me-onsite.com. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Wellness with friends

Geef uw review of recensie over www.me-onsite.com. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha