Emma Jewels en Strass

Screenshot van emma-jewels.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Emma is een sfeervol winkeltje in het oude Hofkwartier van Den Haag, op een steenworp afstand van het paleis Noordeinde. Het is een subtiele mix van oud en nieuw. Veel mensen die een feest of huwelijk hebben komen bij Emma.
Alle accessoires zijn hier immers te vinden!

U treft er prachtige sieraden aan van de merken: Camps & Camps, Ayala Bar, Yifat Bareket, Michal Négrin, Les Néréides, Konplott, Mariana, Molière, DeLuxe, G.L. Nederland en costume jewellery vanaf 1920.

Ook de collectie shawls, avondtasjes, hoedjes, fascinators en bloemdecoraties is zeer uitgebreid, zowel in vintage als nieuw. Eveneens uniek geborduurde en kanten kleding van Wild Blackberry, een project van kansarme vrouwen uit India.

Oude kroonluchters en heiligenbeelden uit Frankrijk.

Adresgegevens

Emma Jewels en Strass

Website: www.emma-jewels.nl


Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.emma-jewels.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.emma-jewels.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Emma Jewels en Strass

Geef uw review of recensie over www.emma-jewels.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha