Linberg

Screenshot van linberg.nl/nl/caravans
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Linberg is een kampeerwinkel die zich niet alleen offline bevindt, maar ook online. In onze webshop vindt u een groot deel van ons offline assortiment. In onze kampeerwinkel kunt u niet alleen terecht voor kampeerspullen. Naast caravans en kampeerspullen kunt u bij Linberg ook goed terecht voor badmode, wandelartikelen en wintersportartikelen. In onze kampeerwinkel vindt u eigenlijk een assortiment dat is gericht op buiten. Van kamperen tot wintersporten en van wandelen tot zwemmen. U vindt het allemaal! Bent u benieuwd naar onze kampeerwinkel? Dan kunt u terecht bij kampeerwinkel Linberg Molenschot van dinsdag tot en met zaterdag voor eigenlijk alles. Bent u op zoek naar alleen caravans? Dan kunt u goed terecht bij Linberg Hulten die van maandag tot en met zaterdag geopend is.

Kampeerwinkel Linberg verkoopt producten van gerenommeerde merken. Van Thule tot StarCamp en van Doréma tot lafuma. Zowel online als offline vindt u een uitgebreid assortiment waardoor u ruime keuze heeft en waarschijnlijk hoe dan ook iets vindt wat aansluit bij uw wensen en behoeften. Bent u er nog niet helemaal over uit? U kunt ons altijd bereiken via ons e-mailadres info@linberg.nl of via onze telefoonnummers voor onze verschillende vestigingen. Uiteraard kunt u ook naar een van onze kampeerwinkels komen waar onze specialisten u graag verder helpen met een advies op maat.

Adresgegevens

Linberg
Rijksweg 231
5124NA Molenschot
0161-411246

Website: www.linberg.nl/nl/caravans

 Linberg op facebook

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.linberg.nl/nl/caravans

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.linberg.nl/nl/caravans. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Linberg

Geef uw review of recensie over www.linberg.nl/nl/caravans. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha