Pyreneese berghond

Screenshot van pyreneese-berghond-du-domaine-de-blanche-neige.com
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Pyreneese berghond fokker du domaine de Blanche-NeigeAls zeer kleinschalige fokker zullen wij garant staan voor professioneel, zuiver en liefde-vol fokken. Als wij een nestje fokken worden de pups zo sociaal mogelijk opgevoed. We zijn lid van de Nederlandse en Duitse rasvereniging en fokken volgens de strenge regels van de Klub Für Ungarische Hirtenhunde.

Pyreneese berghond. Rasbeschrijving. De Pyreneese berghond doet denken aan een enorme knuffelbeer. Het zijn grote imposante honden. Ze zijn zelfstandig, waaks en beschermend van aard. Maar vooral straalt hij respect en soevereiniteit uit. Ze hebben een heerlijk karakter.

Adresgegevens


Rubriek

Beoordelingen en reviews van www.pyreneese-berghond-du-domaine-de-blanche-neige.com

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.pyreneese-berghond-du-domaine-de-blanche-neige.com. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Pyreneese berghond

Geef uw review of recensie over www.pyreneese-berghond-du-domaine-de-blanche-neige.com. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha