Drumschool Ivo Elfers

Screenshot van ivoelfers.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Ik ben Ivo Elfers, vanaf 1999 professioneel slagwerker met een ruime praktijkervaring. Na het Conservatorium ben ik in tal van bands gaan spelen, in diverse stijlen en genres. Ik heb veel live gespeeld in theaters, grote feesttenten en exclusieve discotheken in binnen- en buitenland.
Inmiddels combineer ik het optreden met een lespraktijk waaraan ik zeer veel plezier beleef!

WAAROM JIJ SNELLER BETER LEERT DRUMMEN...!

Ik wil je altijd met een voldaan gevoel naar huis laten gaan. De lesstof die ik je aanbied zal dan ook passend, leuk en uitdagend zijn. Ik werk nooit volgens een vaste stroeve methode, maar stem de lesstof af op jouw interesse en zoek daarbij vaak de grens op van jouw kunnen. Ook jouw eigen inbreng is zeer welkom: wil je een nummer mee drummen maar je weet niet helemaal hoe? Ik help je bij het uitzoeken van de ritmes, de fills en de tricks!!

Mijn MP3-service

Alle oefeningen die we in de les behandelen kan ik voor je inspelen op mp3-formaat, met de beste studioapparatuur die er is. Zo kun je thuis op je gemak met de oefeningen meespelen en leer je veel sneller en makkelijker.


Geen verloren lesgeld! Lessen inhalen kan...!

Een andere service die ik aanbied is de mogelijkheid om gemiste lessen in te halen. Meer informatie over alle voorwaarden vind je op www.ivoelfers.nl.

DRUMLES VOOR KINDEREN...

Een aanzienlijk aandeel van mijn cursisten bestaat uit kinderen van 6 tot 15 jaar. Spelenderwijs gaan we om met theorie op basis van ritmische ‘woordjes’ en spelen we leuke en populaire liedjes. Kinderen zijn het meest gebaat bij het leren in de vorm van spel. Ik probeer dat over te brengen met humor en ontspanning, maar ook met de nodige discipline. Gezien het feit dat kinderen met zichtbaar plezier vaak jarenlang bij mij blijven lessen, durf ik te zeggen dat mijn methode heel erg goed is.

GRATIS PROEFLES

Nieuwsgierig geworden? Meld je dan aan voor een gratis proefles en wie weet spreken we elkaar dan snel!!


Groet,
Ivo Elfers

Adresgegevens

Drumschool Ivo Elfers
Looiersweg 7
7061CV Terborg
06-23936461

Website: www.ivoelfers.nl

 Drumschool Ivo Elfers op facebook

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.ivoelfers.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.ivoelfers.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Drumschool Ivo Elfers

Geef uw review of recensie over www.ivoelfers.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha