Fisiosphere - Men & Women's care

Screenshot van fisiosphere.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 9.6/10 - 1 beoordeling
1 review
ZEG VAARWEL TEGEN CELLULITIS EN EEN SINAASAPPELHUID!
Men & Women's Care is de eerste in Nederland met de meest revolutionaire ontwikkeling op het gebied van endermologie, nu gecombineerd met magneetveld therapie! De Fisiosphere zorgt er niet alleen voor een strakkere, egalere huid van bijvoorbeeld buik of benen maar maakt de cellen ook gezonder d.m.v. het elektromagnetisch veld.

Door deze combinatie zijn er maar 14 behandelingen nodig, dat is de helft van alleen endermologie. Je hebt ook nog meer resultaat! Je kunt hiermee ook geweldige lymfedrainage behandelingen doen. Medisch uitgebreid getest en onderbouwd!

Dankzij het exclusieve D.E.S. Technology systeem (Dual-Energy-System), is de Fisiosphere de meest geavanceerde technologie op het gebied van esthetische bestrijding van de volgende imperfecties:
Cellulite (Sinaasappelhuid)
Gelokaliseerde vetophopingen
Slappe huid
Rimpels
Verouderend weefsel

1. De mechanische technologie

De mechanische technologie geeft een endomassage aan het weefsel. Dit is een diepe en constante massage waarbij het weefsel een “training” ondergaat met als resultaat: reactivering van de microcirculatie en de heropening van het lymfestelsel.

De gepulseerde magnetische velden hebben een aanzienlijk verhogende werking op de activiteit van de fibroblasten, hetgeen leidt tot een aanspannende en verstevigende effect op de weefsels. Er is ook een toename in de uitwisseling van zuurstof tussen de weefsels en toxines worden afgevoerd en geëlimineerd tegelijkertijd. Dit heeft een ontgiftende en drainerende werking op het weefsel.

2. De op energie gebaseerde technologie

Endomassage, in combinatie met gepulseerde magnetische velden, geeft een zichtbare vermindering van imperfecties veroorzaakt door cellulitis en heeft een verbeterende werking op de huid toon en elasticiteit.

Wanneer de behandeling op het gezicht wordt uitgevoerd, leidt dit tot vermindering van rimpels en heeft een aanspannend en verstevigend effect, waardoor de huid een stralende en stevige uitstraling krijgt.

Gevestigd te: Nijmegen

Adresgegevens

Fisiosphere - Men & Women's care
Schependomlaan 94
6543XX Nijmegen
024-3601177

Website: www.fisiosphere.nl

 Fisiosphere - Men & Women's care op facebook Fisiosphere - Men & Women's care op Google+

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.fisiosphere.nl

Fisiosphere - Men & Women's care
toegevoegd op
Ik heb hier een behandeling laten doen maar deskundige service en ze weten daar waar ze over praten. zou zeker iemand aanraden om hierheen te gaan
Beoordeling9.6 van 10
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/kwaliteit

Beoordeel Fisiosphere - Men & Women's care

Geef uw review of recensie over www.fisiosphere.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha