Business Travel Solutions

Screenshot van btstravel.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 8.8/10 - 1 beoordeling
1 review
U bent op zoek naar professioneel vervoer voor uzelf of uw gasten. Wat Uw wensen ook zijn, u kunt ervan verzekerd zijn dat BTS uw vervoer regelt op een zakelijke manier waarbij tijdsprecisie, comfort en veiligheid van het allergrootste belang zijn en aandacht voor de gast voorop staat.
Geen 'straat taxi' maar een luxe vervoerder gespecialiseerd in het zakelijke segment, die garandeert dat zowel chauffeur als voertuig afgestemd zijn op de wensen van de gast. Uiteraard kunnen wij alle opdrachten op rekening uitvoeren. Of het nu gaat om Directievervoer, Crew shuttles, Airport transfer Amsterdam Schiphol, Rotterdam The Hague Airport of roadshows.

Gevestigd te: Rotterdam

Adresgegevens

Business Travel Solutions
Beursplein 37
3281HX Rotterdam
06-34560606

Website: btstravel.nl

 Business Travel Solutions op facebook Business Travel Solutions op linkedin Business Travel Solutions op Google+

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.btstravel.nl

Business Travel Solutions
toegevoegd op
Geweldige service door Rob en Peter. Onze directie was uiterst kritisch maar was na de afgelopen 10 dagen vol lof over de prestaties van BTS.
Beoordeling8.8 van 10
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/kwaliteit

Beoordeel Business Travel Solutions

Geef uw review of recensie over www.btstravel.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha