Oerpaarden

Screenshot van oerpaarden.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Bij Oerpaarden staat de verbinding tussen mens en dier centraal
Healing voor paarden en andere (huis)dieren. Healing helpt om het zelfgenezend vermogen te activeren en helpt het lichaam om zichzelf weer in balans te brengen en blokkades op te heffen. Dit gebeurt op zowel fysiek, mentaal als emotioneel gebied. Healing is een goede aanvulling op andere behandelingen. Als aanvulling op de behandeling kan een persoonlijke bloesemremedie worden samengesteld.
Workshop ervaringsgericht leren met behulp van paarden. Workshops om dieper in contact te komen met paarden en meer te leren over je eigen lichaamstaal en die van het paard. Leer om zonder dwang vanuit samenwerking met een paard kan spelen. Ontdek wat de paarden naar jou toe spiegelen en hoe ze jou kunnen helpen om als persoon te groeien. De workshops zijn zowel voor kinderen en volwassenen. "

Adresgegevens

Oerpaarden
Harderwijk

Website: www.oerpaarden.nl

 Oerpaarden op facebook

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.oerpaarden.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.oerpaarden.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Oerpaarden

Geef uw review of recensie over www.oerpaarden.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha