Piece of Make - knutsel ideeen

Screenshot van pieceofmake.nl/winkel
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Op zoek naar makkelijke en snelle knutsel ideeŽn? Wil je knutselen met kinderen, iets breien of haken om cadeau te geven of voor jezelf, iets maken voor Moederdag, Vaderdag, knutselen met Pasen of op een andere manier creatief bezig zijn? Dan zit je goed bij Piece of Make! We geven je gratis stap voor stap knutsel- en zelfmaak ideeŽn, en in de webshop vind je creatieve knutselpakketten, knutsel- en hobbymaterialen, creatieve boeken en originele cadeau ideeŽn voor groot en klein. Laat je inspireren door de wereld van Piece of Make! Want iets zelf maken hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Kijk zelf maar en ga aan de slag.

Adresgegevens

Piece of Make - knutsel ideeen
Kooikerlaan 15
2631SX Nootdorp

Website: www.pieceofmake.nl/winkel

Piece of Make - knutsel ideeen op twitter Piece of Make - knutsel ideeen op facebook Piece of Make - knutsel ideeen op linkedin

Rubriek

Beoordelingen en reviews van www.pieceofmake.nl/winkel

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.pieceofmake.nl/winkel. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Piece of Make - knutsel ideeen

Geef uw review of recensie over www.pieceofmake.nl/winkel. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha