Kinderopvang Aalsmeer

Screenshot van kinderopvangaalsmeer.com
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 7.8/10 - 2 beoordelingen
2 reviews
Kinderopvang/gastouderopvang Aalsmeer biedt opvang aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 4 jaar en naschoolse opvang tot 8 jaar. De opvang vind plaats in een kindvriendelijke, hygiƫnische en relaxte omgeving waar persoonlijke ontwikkeling van het kind centraal staat.

Kinderopvang Aalsmeer is heel flexibel in haar opvang, kinderen eten tussen de middag een lunch fruit drinken tussendoortjes&uitstapjes geheel kosteloos dit zit in het uurtarief. de openingstijden zijn van 7.00 tot 19.00 uur, in het weekend of avond is ook mogelijk bij goed overleg.

Kinderen gaan elke dag naar buiten al is het maar voor 1 uur ook in de winter.
Kinderopvang Aalsmeer heeft een gemengde groep van baby, dreumes, peuter, van verschillende culturen.

Gevestigd te: Aalsmeer

Adresgegevens

Kinderopvang Aalsmeer
Mendelstraat 109
1431KP Aalsmeer
0297-325818
06-24263819

Website: https://www.kinderopvangaalsmeer.com

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.kinderopvangaalsmeer.com

Kinderopvang Aalsmeer
toegevoegd op
Gastouder Norma is heel flexibel in haar opvangtijden. Er wordt geknutseld, de groepssamenstelling is maximaal 5 kinderen,daardoor is er veel aandacht voor het gastkind en ouders. Verjaardagsfeestje wordt uitbundig gevierd.
Beoordeling7.8 van 10
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/kwaliteit
Kinderopvang Aalsmeer
toegevoegd op
Kinderopvang Aalsmeer is heel flexibel in de opvang. Grote pluspunt er wordt dagelijks vers gekookt voor de kinderen en dat allemaal kosteloos. Dat vind ik als ouder erg prettig en heb daardoor meer tijd voor mijn kind na een dag opvang en werken.
Beoordeling7.8 van 10
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/kwaliteit

Beoordeel Kinderopvang Aalsmeer

Geef uw review of recensie over www.kinderopvangaalsmeer.com. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha