BVB ART - epoxyvloeren

Screenshot van epoxy-bvbart.eu
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Sinds 1977 groeide het Brabants Vloerenbedrijf uit tot de specialist BVB ART.

Na twintig jaar ervaring met chapevloeren in loondienst richtte Harry senior in 1977 het Brabants Vloerenbedrijf, BVB, op te Eindhoven. Vele industriŽle, grote hallen en andere vertrekken werden voorzien van degelijk afgewerkte gepolierde beton.
Bij de opkomst van de steentapijtvloeren startte het Brabants Vloerenbedrijf met de siergrindtapijten.Al vlug groeide de onderneming uit tot de specialist in siergrind – en marmertapijten, troffelvloeren, betonlookvloeren, coatings, gietvloeren en industriŽle vloeren.
Overal in Europa verwierf het Brabants Vloerenbedrijf (BVB) naam en faam: in BelgiŽ en Nederland, Luxemburg, Duitsland, Frankrijk, Monaco, Spanje, ItaliŽ, Zweden en Noorwegen.Zelfs bekende wereldburgers vroegen het BVB om buiten de Europese grenzen, in Dubai, kunstige designvloeren te toveren. Harry en zijn medewerkers creŽerden er unieke vloertapijten, wanden, logo’s, trappen, markeringen en prachtige designs.
Het Brabants Vloerenbedrijf werkte intens samen met grote Belgische vloerenfirma’s.

Harry Junior groeide op in de onderneming onder het kritisch toeziende oog van zijn raadgevende ervaren vader Harry senior. Hij erfde en vervolmaakte zijn kunstige handen.
Harry junior nam het bedrijf over in 2013 ‘en
voor hem is het tijd om de erfenis van zijn vader op de proef te stellen en om gebruik te maken van de kennis om deze onderneming vooruit te stuwen naar een nieuw niveau van betrokkenheid. Met grote kansen en gezonde samenwerkingen hoopt Harry Jr. de goede reputatie van zijn vader te behouden.
Een nieuwe naam moest worden gecreŽerd, een die staat voor kwaliteit, vakmanschap, creativiteit, innovatie en betrouwbaarheid, BVB ART is de nieuwe naam die het bedrijf zal vertegenwoordigen voor de komende jaren. Binnenkort BVB ART opent zijn deuren voor het publiek om het volledige potentieel te laten zien van haar evolutie, het hoofdkantoor is gesitueerd in de dynamische stad van Leuven (BelgiŽ), een plaats die zorgvuldig werd gekozen vanwege de centrale ligging aan de naburige landen en steden

Voor kwalitatieve vloer- en wandsystemen

BVB Art is een begrip in BelgiŽ en ver daarbuiten. Met onze jarenlange ervaring maken wij kwalitatief hoogwaardige vloer- en wandsystemen voor zowel particulieren en zakelijke klanten. Van industrie tot detailhandel en horeca: Voor elke soort klant hebben wij een passende oplossing.
Onze Visie.. “Een vloer leggen is niet alleen het aanleggen van een loopbare vlak, het is de passie die het tot een ware kunst maakt”.
Onze werkwijze..
Niet al te verschillend van onze mede concurrenten, maar het verschil ligt in het hart voor het vak en onze uitzonderlijke getalenteerde vakmannen die net het verschil kunnen maken, onze klanten hebben toegang tot de meeste exclusieve vloeren en de beste service die wij u kunnen bieden met de hoogste zorg om u tegemoet te komen met al uw wensen


.

Gevestigd te: Eindhoven

Adresgegevens

BVB ART - epoxyvloeren
Noordzeelaan 2
5628KR Eindhoven
06-47999200

Website: www.epoxy-bvbart.eu

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.epoxy-bvbart.eu

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.epoxy-bvbart.eu. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel BVB ART - epoxyvloeren

Geef uw review of recensie over www.epoxy-bvbart.eu. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha