Salon PLeun - Schoonheidssalon en Pedicure Heemstede

Screenshot van pedicureschoonheidssalonheemstede.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
De schoonheidssalon
Salon Pleun, de schoonheidsspecialist in Heemstede. Salon Pleun is al ruim 15 jaar gespecialiseerd in gezichtsbehandelingen voor huidverbetering. Ook voor een ontspannende gezichtsbehandeling bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast biedt Salon Pleun een compleet concept van schoonheidsbehandelingen aan. Dit betekent dat u voor een massage, cosmetische voetverzorging, manicure, harsen, ontharen, epileren en detox bij ons van harte welkom bent.

De pedicure praktijk
Salon Pleun, de pedicure in Heemstede. Salon Pleun is ruim gespecialiseerd in het behandelen van problemen als blaren, likdoorns, eelt en ingegroeide nagels. Ook als u geen directe klachten heeft is een regelmatige pedicurebehandeling (cosmetische pedicure) geen overbodige luxe en kan het juist problemen aan uw voeten helpen voorkomen. Er wordt in onze pedicure praktijk bijzonder hygiënisch gewerkt met speciale pedicure apparatuur.

Adresgegevens

Salon PLeun - Schoonheidssalon en Pedicure Heemstede
Heemstede

Website: www.pedicureschoonheidssalonheemstede.nl

 Salon PLeun - Schoonheidssalon en Pedicure Heemstede op facebook

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.pedicureschoonheidssalonheemstede.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.pedicureschoonheidssalonheemstede.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Salon PLeun - Schoonheidssalon en Pedicure Heemstede

Geef uw review of recensie over www.pedicureschoonheidssalonheemstede.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha