Carry van Delft International Contemporary Artist

Screenshot van carryvandelft.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Kunstenaar Carry van Delft schildert bloemrijke taferelen en landschappen waarin zij de relatie tussen realiteit en verbeelding aftast. Scènes die de kijker leidt naar een bepaalde plek met een bepaalde sfeer. Men ziet geen concrete voorstelling maar ontmoet de verwondering en ervaring van de kunstenaar zelf als essentie van het kunstwerk.

De kleurrijke bloem abstracten zijn doorgaans energiek, uitbundig en overvloedig. Vol overtuiging schildert zij laag over laag om zo te komen tot een bepaalde afstemming in compositie en kleur net als de tonen van de natuur om ons heen. Wie goed naar het werk kijkt wordt opgenomen in haar wereld, ziet haar liefde voor de natuur, en ontsnapt daarmee even uit het alledaagse.

Het landschappelijk werk als contrast ingetogen en poëtisch, toont het continue veranderende beeld van de natuur, met daarin het spel tussen licht, lucht en horizon. Als modern impressionist geeft zij op haar eigen manier uitdrukking aan haar persoonlijke beleving van de werkelijkheid.

Werken bevinden zich in collectie kunstuitleen, bij bedrijven en particulieren in binnen- en buitenland.

Gevestigd te: Vlaardingen

Adresgegevens

Carry van Delft International Contemporary Artist
Karel de Grotelaan 165
3132JT Vlaardingen
010-8428420

Website: www.carryvandelft.nl

 Carry van Delft International Contemporary Artist op linkedin

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.carryvandelft.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.carryvandelft.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Carry van Delft International Contemporary Artist

Geef uw review of recensie over www.carryvandelft.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha