Slotenmaker

Screenshot van sloten-maker.com
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 9.5/10 - 2 beoordelingen
3 reviews
Slotenmaker nodig? Sloten-maker.com is een landelijk netwerk van Erkende Slotenmakers. Alle slotenmaker zijn PKVW gecertificeerd en bieden allemaal een 24 uur spoed service aan.

Dus bent u uw sleutels verloren, heeft u zichzelf buiten gesloten? Geen paniek en neem direct contact op met de slotenmaker bij u in de buurt!

Naast onze spoed service kunt u ook bij ons terecht voor het laten plaatsen van nieuwe sloten, het repareren van hang en sluitwerk (Bijvoorbeeld schuifpui reparatie of een klemmend slot). Daarnaast beschikken onze slotenmaker over speciale frees systemen om meerpuntssloten in bestaande deuren te plaatsen.

Bezoek de website, vind de informatie die u zoekt of neem 7 dagen in de week contact op met onze slotenmaker service Nederland!

Adresgegevens

Slotenmaker
0800-4444888

Website: www.sloten-maker.com


Rubriek

Beoordelingen en reviews van www.sloten-maker.com

Slotenmaker
toegevoegd op
Snelle service (binnen 20 min.) en dat laat op de avond! Mijn deur snel open zonder sleutel (sleutel binnen vergeten). Kon met PIN betalen, en kreeg netjes een bon. Helaas dekt de verzekering dit niet.. wel geprobeerd ;)
Beoordeling9.6 van 10
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/kwaliteit
Slotenmaker
toegevoegd op
Sleutels kwijt, via deze website een slotenmaker gebeld. Was snel ter plaatse, zeer netjes geholpen en binnen minder als een halfuur na het telefoontje stond ik in mijn eigen huis! Jee! Super nette (wat oudere) man, vertelde dat hij al 22 jaar slotenmaker was.. Kon met pin betalen, dat vond ik wel echt heel prettig.. Je hoort wel eens dat je dan laat op de avond als vrouw alleen nog even naar een PIN apparaat kan gaan.. Gelukkig had deze Slotenmaker een mobiel apparaat bij zicht. Nummer opgeslagen als het me nog een mocht overkomen ;)
Beoordeling9.4 van 10
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/kwaliteit
Slotenmaker
toegevoegd op
Super Super snel geholpen! Slot kapot van mijn winkel.. Kon de sleutel niet omdraaien. Echte vakman welke binnen no time het slot open had! Top en nogmaals bedankt!
Beoordeling10 van 10
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/kwaliteit

Beoordeel Slotenmaker

Geef uw review of recensie over www.sloten-maker.com. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha