Hemrik Marine

Screenshot van webshop.hemrikmarine.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Voor bootaccessoires en onderdelen is een 700m2 grote winkel ingericht. Hemrik Marine, de grootste watersportshop van Noord-Nederland, is gevestigd op industrieterrein De Hemrik in Leeuwarden. Hemrik Marine biedt u alles op watersportgebied, waaronder onderhoudsartikelen, scheepsaccessoires en (zeil)kleding. Het watersportbedrijf is erop gericht watersporters te voorzien van alle artikelen om de kwaliteit van hun boot te behouden en te vergroten.
Nieuw is onze webshop: webshop.hemrikmarine.nl voor nog meer gemak en voordeel.
Hemrik Marine biedt ook ligplaatsen aan in het vorstvrije, geďsoleerde en geventileerd schiphuis. Jaarplaatsen en winterstalling voor boten tot max ca. 16 m1.
Tevens winterstalling in onze verwarmde hal voor boten.
Jaarplaatsen onderdak voor campers.
Ook voor hellingen (tot ca. 30 ton), verhuur d.h.z. units, alle onderhoud en refit aan boten en motoren etc.
Dealer van o.a. Allpa, Exalto, Jobe, Vetus, Volvo, Star-brite, Craftsman, Solé, International, Epifanes, De IJssel, Gele Merk, ARC Marine, Multibat, Webasto, Mastervolt, Gebo, Suzuki Marine, Suzumar, Nimarine etc. etc.
Tankstation voor diesel/benzine (pinautomaat) inname vuil- en bilgewater, drinkwaterautomaat.
Hemrik Marine BV
Junokade 2
8938AC Leeuwarden.
Tel. 058-2880007 of 0629594999

Gevestigd te: Leeuwarden

Adresgegevens

Hemrik Marine
Junokade 2
8938AC Leeuwarden
058-2880007

Website: webshop.hemrikmarine.nl

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.webshop.hemrikmarine.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.webshop.hemrikmarine.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Hemrik Marine

Geef uw review of recensie over www.webshop.hemrikmarine.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha