Keukens Amsterdam

Screenshot van complementi.nl/keukens-amsterdam
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Voor een Keuken van Duitse kwaliteit en Italiaans die ook nog eens betaalbaar is komt u naar Complementi. De gedachte achter een Complementi keuken is dat iedereen, met elk budget, een kwalitatieve keuken kan hebben. Elke Complementi is opgebouwd uit elementen die allemaal naar uw smaak en in uw kleur kunt inzetten. Onze showroom in Haarlem heeft prachtige combinaties aan keukens die uw inspiratie doen prikkelen.Wij komen graag uw keuken plaatsen en zelden zitten er maar onverwachte extra kosten aan de installatie.

Gevestigd te: Amsterdam

Adresgegevens

Keukens Amsterdam

Website: www.complementi.nl/keukens-amsterdam


Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.complementi.nl/keukens-amsterdam

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.complementi.nl/keukens-amsterdam. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Keukens Amsterdam

Geef uw review of recensie over www.complementi.nl/keukens-amsterdam. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha