Legetelefoon.nl - powerbank

Screenshot van legetelefoon.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Niets is zo vervelend als een lege telefoon, mp3 speler, fotocamera, e-reader, of een ander apparaat wat leeg is terwijl je hem net even nodig hebt en er is geen stopcontact in de buurt zoals in de trein, in de klas, op het strand, de camping, een festival, een terras, op het vliegveld of in het vliegtuig, tijdens een wandeling, of op de fiets. Voor dit soort situaties is de USB Powerbank ideaal! Je hebt dus altijd een noodlader / externe batterij tot je beschikking en zit nooit meer met een lege telefoon.

Al onze Powerbanks zijn voorzien van een sterke Lithium-ion (Li-ion) accu en hebben minimaal een vermogen van 2600mAh. Dit is voldoende om bijvoorbeeld je telefoon volledig op te laden zodat je weer uren vooruit kunt.
Vergeet niet om na het gebruik je Power bank weer op te laden voor een volgende keer…

Deze opladers zijn geschikt voor o.a. Apple iPhone, iPad (mini), alle soorten tablets, Nokia, Samsung Galaxy, HTC, BlackBerry, Sony, LG, MP3-spelers, PSP, fotocamera, GPS apparaten, e-sigaret, etc.
Eigenlijk voor (bijna) alles met een USB stekker. Als je toestel geen micro-usb aansluiting heeft (zoals Apple) gebruik dan je eigen kabel of bestel er een via onze winkel.

Wij hebben verschillende soorten USB opladers in ons assortiment; Lipstick, Metal, 2600mAh 5600mAh en zelfs tot 12.000mAh. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Kijk verder in onze webshop voor het actuele assortiment Powerbanks.

Qi Draadloos opladen
Qi technologie is de nieuwe wereldwijde standaard voor draadloos opladen, ontwikkeld door het Wireless Power Consortium. Vanaf nu hoef je je telefoon niet meer op te laden door je telefoon aan te sluiten met een stekker, maar gewoon op je Qi lader neerleggen en je telefoon laadt vanzelf op, zonder snoer!

Kijk voor meer informatie op de speciale draadloos opladen pagina’s.

Bedrukte Powerbank
Onze Powerbanks zijn ook zeer geschikt om te bedrukken en als relatiegeschenk cadeau te geven. Kijk op onze zakelijke pagina naar de mogelijkheden van een powerbank met logo of bedrukking.

Adresgegevens

Legetelefoon.nl - powerbank
Kajuit 11
3863VT Nijkerk

Website: www.legetelefoon.nl

 Legetelefoon.nl - powerbank op facebook

Rubriek

Beoordelingen en reviews van www.legetelefoon.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.legetelefoon.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Legetelefoon.nl - powerbank

Geef uw review of recensie over www.legetelefoon.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha