Schoonheidssalon Den Haag

Screenshot van farmdebeauty.nl/schoonheidssalon-den-haag-131
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Farm de beauty is de schoonheidssalon in Den Haag die uw huid kan behandelen met de nieuwste technieken. Een facelift zonder operatie? Dat kan! Met een niet inventieve laser (koude laser) is een pijnloze facelift mogelijk. Een rimpelbehandeling draaien wij onze hand ook niet voor om. Een huid probleem wijst soms op een lichaam met afvalstoffen. Wij kunnen dan een detox behandeling toepassen. Tenslotte ben je pas een schoonheid als je je van binnen ook mooi voelt. Ook kan ik permanente make up aanbrengen. Deze make up blijft 2 tot 5 jaar zitten en verdwijnt dan spoorloos. Farm de Beauty kan ook tatoeages verwijderen. Kijk op de website voor de behandelingen die wij uitvoeren en hoe een afspraak te maken.

Adresgegevens

Schoonheidssalon Den Haag

Website: www.farmdebeauty.nl/schoonheidssalon-den-haag-131


Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.farmdebeauty.nl/schoonheidssalon-den-haag-131

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.farmdebeauty.nl/schoonheidssalon-den-haag-131. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Schoonheidssalon Den Haag

Geef uw review of recensie over www.farmdebeauty.nl/schoonheidssalon-den-haag-131. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha