Huis-tuindecoratie

Screenshot van huis-tuindecoratie.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Huis-tuindecoratie is een webwinkel waar u decoratieve elementen voor in huis en tuin kunt vinden. Producten Denk bijvoorbeeld aan mooie, bloembakken en bloempotten van uitstekende kwaliteit. Naast dat het mooie en kwalitatief goede bloembakken zijn, zijn het ook nog goedkope bloembakken en bloempotten. Huis-tuindecoratie is dealer van Capi Europe. Capi Europe heeft diverse collecties, waardoor er altijd een collectie geschikt is. Capi Lux: Kleurrijk en stijlvol. Capi Nature: De naam zegt het al, een natuurlijke vormgeving. Capi Classic: Klassieke bloembakken en bloempotten. Capi Stuff: Onderhoudsmiddelen en Buddha's. Capi Indoor: Veel verschillende soorten en stijlen bloempotten, speciaal ontwikkeld voor binnenshuis, maar ook Buddha's behoren tot de Indoor-collectie.Naast bloembakken en bloempotten kan huis-tuindecoratie al het tuinhout leveren waar u naar op zoek bent. Van hardhout tot ge´mpregneerd hout. Of wat dacht u van verlichting? Een tuin zonder verlichting is ondenkbaar! Huis-tuindecoratie is leverancier van In-lite verlichting. In-lite ontwerpt buitenverlichting op basis van 12V en LED-lichtbronnen. Veilig en energiezuinig dus. Voor het onderhoud van tegels, bloembakken en dergelijke bent u bij huis-tuindecoratie aan het juiste adres. Huis-tuindecoratie heeft verschillende onderhoudsmiddelen in het assortiment waardoor u optimaal kunt blijven genieten van uw mooie producten. Goedkoop Omdat huis-tuindecoratie directe leverancier is van grote merken, kan huis-tuindecoratie de producten scherp inkopen. Deze scherpe prijs rekent huis-tuindecoratie door naar de consument, waardoor u de producten voor een scherpe prijs koopt. Levering Zodra u uw bestelling geplaatst hebt en u via iDeal of Factuur heeft betaald, gaat huis-tuindecoratie tot verzending over. Huis-tuindecoratie streeft er dan ook naar de producten zo spoedig mogelijk af te leveren. U kunt ook betalen bij afhalen, dit is geheel op afspraak en contante betaling. Kortom: Huis-tuindecoratie levert uw decoratie voor binnen en buiten. Kunt u iets niet vinden? Neem dan contact met ons op.

Adresgegevens

Huis-tuindecoratie
Van Dijkhuizenstraat 78
3864DW Nijkerkerveen

Website: www.huis-tuindecoratie.nl

 Huis-tuindecoratie op facebook Huis-tuindecoratie op Google+

Rubriek

Beoordelingen en reviews van www.huis-tuindecoratie.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.huis-tuindecoratie.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Huis-tuindecoratie

Geef uw review of recensie over www.huis-tuindecoratie.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha