Happy Swim Zwemschool

Screenshot van happyswim.eu
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Zwemschool Happy Swim. Op speelse en professionele wijze leren wij uw kind zwemmen. Wij geven les aan kinderen vanaf 0 jaar!
We bieden baby, dreumes/peuter zwemmen & ABC lessen. Om uw kind alle aandacht te geven zijn de groepen klein; maximaal 6 kinderen. De lessen duren 45 en 90 minuten en worden in meerdere zwembaden gegeven. We zijn erg gericht op het kind als individu en zullen tijdens de les ook elk kind op die manier stimuleren, waar we rekening houden met het kunnen van elk kind. Ons begin principe is veiligheid en zelfredzaamheid. Dat is dan ook het eerste waaraan gewerkt wordt. We willen u als ouder zoveel mogelijk betrekken bij de zwemlessen, daarom kunt u veelal kijken tijdens de zwemles en/of hebben wij kijk- en mee doen lessen, waarin we alles uitleggen over de vorderingen van uw kind. De lessen kunnen aangeboden worden in drie talen, Duits, Engels en Nederlands.

Adresgegevens

Happy Swim Zwemschool
Wilhelminalaan 10
Heesch
06-81132759

Website: www.happyswim.eu

 Happy Swim Zwemschool op facebook

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.happyswim.eu

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.happyswim.eu. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Happy Swim Zwemschool

Geef uw review of recensie over www.happyswim.eu. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha