Time out for beauty

Screenshot van timeoutforbeauty.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Het is mijn missie om met behulp van hoogstaande natuurlijke producten, de problemen van vrouwen en mannen serieus aan te pakken en daardoor jouw huid te laten stralen en dit ook zo te houden. De behandelingen geef ik op zeer professionele en hygiënische wijze in een huiselijke en persoonlijke sfeer.
In 2003 startte ik met veel enthousiasme mijn eigen schoonheidssalon aan huis. Na 15 jaar werkzaam te zijn geweest in de cosmeticabranche was het tijd voor een nieuwe uitdaging; mijn eigen schoonheidssalon; Time out for beauty.
Bij Mary Cohr heb ik gespecialiseerde trainingen gevolgd en bezit daarom een uitgebreide kennis van de huid, de Aromatherapie en de Essentiële Oliën. Ik zal u laten kennismaken met de wereld van de schoonheidsproducten van Mary Cohr die voor schoonheidsinstituten wereldwijd een referentie zijn en een waarborg voor succes. Ik zal de tijd nemen voor een uitvoerige diagnose van uw huid om de voor u geschikte verzorgingsproducten te selecteren, in een sfeer van vertrouwen. Ik stel een persoonlijk verzorgingsprogramma voor u samen op basis van uw behoeften en beschikbare tijd.
Samen met het merk Mary Cohr streef ik naar perfectie in de natuurlijke schoonheid, een moment van rust en weldadige ontspanning. Een verzorgd, fris en stralend uiterlijk geeft zelfvertrouwen en is van grote waarde om u prettig te voelen?

Naast de gebruikelijke klassieke schoonheidsbehandelingen kunt u ook terecht voor nog meer gespecialiseerde behandelingen, waarbij bijvoorbeeld gebruik gemaakt kan worden van een ionisatie apparaat. Dit apparaat werkt met stroomgeleiding en hierdoor worden de werkstoffen dieper in de huid opgenomen voor een nog beter resultaat. Tevens biedt ik u verzorgingsproducten aan om thuis te gebruiken om uw huid te blijven onderhouden.

Ik ontvang u graag in mijn salon!


Gevestigd te: Uithoorn

Adresgegevens

Time out for beauty
Achterberglaan 22
1422EA Uithoorn

Website: www.timeoutforbeauty.nl

 Time out for beauty op facebook

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.timeoutforbeauty.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.timeoutforbeauty.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Time out for beauty

Geef uw review of recensie over www.timeoutforbeauty.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha