Miamor Style

Screenshot van miamorstyle.com
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 9.2/10 - 1 beoordeling
1 review
Bij Miamor Style vind je een grote collectie betaalbare damesmode, van onder andere kleding, accessoires, sieraden, riemen, tassen, en schoenen. Miamor Style houdt de laatste trends in de gaten, en biedt de nieuwste fashion voor bodemprijzen! Je favoriete outfit samenstellen, met de kleuren en prints die jij leuk vindt? Geen probleem! Miamor Style breidt het assortiment dagelijks uit, zodat je elke dag nieuwe artikelen in de webshop kunt vinden! We hebben vrolijke jurkjes, shirts, maxi dresses, broeken, jumpsuits, pumps, sneakers, slippers, laarzen maar ook handtassen, portemonnees en nog meer!

Adresgegevens

Miamor Style
Herestraat 92
9711LL Groningen
050-8800418
06-26726699

Website: www.miamorstyle.com

Miamor Style op twitter Miamor Style op facebook

Rubriek

Beoordelingen en reviews van www.miamorstyle.com

Miamor Style
toegevoegd op
Leuke goedkope webwinkel! Veel leuke kleren en schoenen gekocht. Goede klantenservice, ik had wat vragen over een jurkje en die zijn allemaal zeer goed beantwoord.
Beoordeling9.2 van 10
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/kwaliteit

Beoordeel Miamor Style

Geef uw review of recensie over www.miamorstyle.com. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha