Hovawart Rasvereniging Nederland

Screenshot van hovawartrasverenigingnederland.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
De Hovawart Rasvereniging Nederland is opgericht in 2013. De mensen die de voorzet tot oprichting van onze vereniging hebben gegeven, voelden zich hiertoe geroepen omdat zij meer en meer het oorspronkelijke karakter van de hovawart als erfbewaker en werkhond zagen verdwijnen en steeds meer onzekerheid binnen het ras vaststelden.

Zij hebben zich bij de oprichting tot doel gesteld om de hovawart in Nederland weer dichterbij de roots te brengen van het ras door op een andere manier een selectie te maken op karakter. En karakter en gezondheid met stip op de eerste plaats te zetten zonder hierbij de genenpool tot een minimum te beperken.

Tevens willen wij graag de HRN tot een stabiele vereniging maken, niet alleen voor de leden, maar vooral ook door de leden. Voor een stabiele, gezonde hovawart moeten we met alle liefhebbers tezamen de schouders eronder zetten.

Zodra de ALV besloten heeft toe te willen treden tot de Raad van Beheer, zal de aanvraag hiertoe gedaan worden. Na toetreding tot de Raad van Beheer zijn we ook FCI erkend.

Adresgegevens

Hovawart Rasvereniging Nederland
Romerweg 20
5975PL Sevenum
06-20263833

Website: www.hovawartrasverenigingnederland.nl

 Hovawart Rasvereniging Nederland op facebook

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.hovawartrasverenigingnederland.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.hovawartrasverenigingnederland.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Hovawart Rasvereniging Nederland

Geef uw review of recensie over www.hovawartrasverenigingnederland.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha