To Be Dressed

Screenshot van to-be-dressed.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 8.9/10 - 2 beoordelingen
2 reviews
To Be Dressed bundelt het outlet aanbod van fashionwinkeliers in Nederland. Hierdoor krijg jij toegang tot fashionkoopjes die je normaal gesproken nooit had weten te spotten want op To Be Dressed is het altijd uitverkoop!

To Be Dressed is de grootste online merkkleding outlet van Nederland waar jij 24 uur per dag, 7 dagen in de week, jouw nieuwe originele merkkleding en merkschoenen kan kopen tegen uitverkoop prijzen. Van winkeliers, voor jou!

Op To Be Dressed vind je elke dag nieuw aanbod, altijd uitverkoop, een uniek aanbod topmerken en korting die kunnen oplopen tot 80 procent. Neem dus snel een kijkje in onze online outlet shop!

Adresgegevens

To Be Dressed
Newtonlaan 115
3584BH Utrecht
06-82007625

Website: www.to-be-dressed.nl

To Be Dressed op twitter To Be Dressed op facebook

Rubriek

Beoordelingen en reviews van www.to-be-dressed.nl

To Be Dressed
toegevoegd op
Vorige week bij to be dressed besteld, pakketje kreeg ik twee dagen later thuis bezorgd, alles zat er in, echte merken en met veel korting. Top site die ik zeker vaker ga gebruiken
Beoordeling9 van 10
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/kwaliteit
To Be Dressed
toegevoegd op
Top bedrijf, zeer bereikbaar en klantvriendelijk! Ik ben zeer tevreden!!
Beoordeling8.8 van 10
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/kwaliteit

Beoordeel To Be Dressed

Geef uw review of recensie over www.to-be-dressed.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha