Borduurtekst Apeldoorn

Screenshot van borduurtekst.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 8.8/10 - 1 beoordeling
1 review
Borduren van logo's in beroepskleding van horecapersoneel, handdoeken, servetten, petten, schorten en halterschorten.

Na deze intensieve periode is ons bedrijf over gegaan op het borduren van logo's in beroepskleding van horecapersoneel, handdoeken, servetten, petten, schorten en halterschorten. Door de aanschaf van een Italiaans design programma is het mogelijk alle logo's zelf te ontwikkelen. Wij zijn een klein bedrijf dat snelheid en accuratesse hoog in het vaandel heeft staan. Wij zijn er trots op dat veel van onze producten door met name horeca bedrijven in heel Nederland worden gedragen. Ook zien wij het als een eer voor u te mogen werken.

Adresgegevens

Borduurtekst Apeldoorn
Rostocklaan 33
7315HL Apeldoorn
055-5220246

Website: www.borduurtekst.nl

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.borduurtekst.nl

Borduurtekst Apeldoorn
toegevoegd op
Ik heb een handdoek besteld met de Naam en geboortedatum voor het kraamcadeautje van Joris. Super leuk idee en origineel cadeau. Zag er fantastisch uit en zal daar meer kraamcadeautjes gaan bestellen.
Beoordeling8.8 van 10
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/kwaliteit

Beoordeel Borduurtekst Apeldoorn

Geef uw review of recensie over www.borduurtekst.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha