db Waterman

Screenshot van dbwaterman.weebly.com
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 9.2/10 - 1 beoordeling
1 review
db Waterman is een website van mixed media / collage kunstenares db Waterman. Er zijn kunstwerken te zien die zijn gemaakt tussen 2013 en 2015. Verschillende werken op canvas en papier, in heel uiteenlopende formaten. Via de site zijn originele werken te koop maar ook prints van originele kunstwerken.

'SINDS EEN AANTAL JAREN BEN IK ME GAAN SPECIALISEREN IN HET MAKEN VAN COLLAGES, GEÏNSPIREERD DOOR RECLAMEPOSTERS EN RECLAMEZUILEN. DE OUDE EN VERWEERDE AANBLIK VAN DE AFFICHES HEEFT ME ALTIJD AL GEBOEID. INMIDDELS ZIJN MIJN COLLAGES MEER DAN ALLEEN KOPIEËN VAN VERWEERDE POSTERS. HET IS EEN UITGEBREIDE SERIE MET VEEL VERSCHILLENDE BEELDEN EN VERHALEN. IN MIJN COLLAGES GEBRUIK IK OOK FOTO'S DIE IK ZELF MAAK EN MET PHOTOSHOP BEWERK EN VERWERK IN MIJN KUNSTWERKEN'.

Adresgegevens

db Waterman
Sonseweg 39
5632NA Eindhoven
040-2412898

Website: dbwaterman.weebly.com

db Waterman op twitter db Waterman op facebook db Waterman op Google+

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.dbwaterman.weebly.com

db Waterman
toegevoegd op
Zowel inhoudelijk als wat betreft product outstanding.
Beoordeling9.2 van 10
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/kwaliteit

Beoordeel db Waterman

Geef uw review of recensie over www.dbwaterman.weebly.com. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha