Aquafit Slaapcomfort

Screenshot van aquafit.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 8.7/10 - 3 beoordelingen
3 reviews
Aquafit Slaapcomfort is al 24 jaar actief als Slaapcomfortspeciaalzaak met het accent op waterbedden, Scandinavische boxsprings en nu ook MLine bedden dealer.
In deze jaren is er veel ervaring opgebouwd en wordt er op het gebied van een gezond nachtrustadvies rekening gehouden met alle ontwikkelingen op het gebied van slaaptechniek. Bij ons treft u van beide slaapsystemen een groot aantal opstellingen, waardoor u op een rustige en ontspannen manier de onderlinge eigenschappen goed kunt ontdekken.

Gevestigd te: Nieuwegein

Adresgegevens

Aquafit Slaapcomfort
Nieuwegein

Website: www.aquafit.nl

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.aquafit.nl

Aquafit Slaapcomfort
toegevoegd op
In september een bed gekocht bij Peter. Op de een of andere manier is er een verkeerd bed geleverd. Deze levering op zich was qua tijd en planning perfect, zelf de montage. Na de montage kwamen we er achter dat het het verkeerde bed was. Mail gestuurde en direct een afspraak gemaakt voor een oplossing. Peter was op huwelijksreis. Op 9 oktober heeft Peter direct contact opgenomen en gezegd dat dit werd opgelost. Afgelopen zaterdag is het juiste bed geleverd. Dus top service en ze doen wat ze beloven. Peter thanks.
Beoordeling8.8 van 10
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/kwaliteit
Aquafit Slaapcomfort
toegevoegd op
Mijn naam is Jack Spaargaren en ik heb samen met mijn vrouw een bed gekocht bij Peter Versluis van Aquafit Slaapcomfort te Nieuwegein, waar wij zeer tevreden over zijn. Het gesprek met Peter, de inventarisatie, het advies, de koop, de installatie en de nazorg waren precies zoals Peter heeft beloofd. Een goed bed is belangrijk en dat is simpeler gezegd dan gedaan, totdat je Peter Versluis ontmoet, dan gaat er een wereld voor je open en weet je ook dat je in de handen van een erkende en vertrouwde specialist bent. Neem geen genoegen met halve maatregelen, ga nu geen rommel kopen met korting op 1 of andere boulevard en verkopers die tegen je roepen dat ze 'm zelf ook hebben. Ga naar een echte vakman en zorg dat slapen een genot is voor u. Peter bedankt!
Beoordeling8.2 van 10
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/kwaliteit
Aquafit Slaapcomfort
toegevoegd op
In alle opzichten een fantastische zaak Mijn vrouw en ik hebben veel beddenzaken afgelopen om zeker er van te zijn dat we echt iets goeds zouden kopen. Dat is bij Aquafit zeker gelukt, wat een fantastische winkel. De verkoper (eigenaar) neemt alle tijd en weet heel goed waar hij over praat. In een prettige en ongedwongen ontspannen sfeer heeft hij ons geadvisseerd en wij zijn meer dan tevreden over het bed en de zaak Aquafit. verstand van zaken, ongedwongen en relaxte sfeer, ruime keus van mooie kwaliteits produkten, dringt niets op en luisterd naar de wens van de klant Het enige min puntje: wij kregen maar 2 kopjes koffie, verkoper (eigenaar) staat er alleen, dus we moesten even wachten, maar dat loste hij handig op met ons eerste kopje koffie !
Beoordeling9.2 van 10
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/kwaliteit

Beoordeel Aquafit Slaapcomfort

Geef uw review of recensie over www.aquafit.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha