LYDC

Screenshot van lydc.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
LYDC staat voor London Young Design Connection. Het weerspiegelt de creatieve en het romantische ontwerp van Londen voor de jonge leeftijd categorie. Het verbindt je met de moderne romantische Londen kosmopolitische levensstijl.

De LYDC Design Studio is gelegen in het hart van Londen met een volledig uitgeruste warehousing. LYDC groeit snel, en dat is te wijten aan de hoge kwaliteit en het uitstekende design. Het wordt nu een steeds een toonaangevende ontwerper, fabrikant en distributeur van mode-accessoires in het Verenigd Koninkrijk.

Gevestigd te: Lisse

Adresgegevens

LYDC
Meer en Duin 255
2163HE Lisse
0252-769129

Website: www.lydc.nl

 LYDC op facebook

Rubriek

Beoordelingen en reviews van www.lydc.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.lydc.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel LYDC

Geef uw review of recensie over www.lydc.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha