Graszodenland

Screenshot van graszodenland.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 9.2/10 - 1 beoordeling
1 review
Graszodenland verkoopt eerste kwaliteit graszoden direct van de teler. De graszoden komen vers van het land en worden gekweekt zonder netten.

Een mooi egaal siergazon of een grasmat om heerlijk op te ravotten, bij Graszodenland zijn beide mogelijkheden te vinden. De zoden zijn snel en eenvoudig te leggen om de gewenste grasmat te creŽren. De zoden van Graszodenland zijn verse, kant en klare zoden, gestoken uit eigen kweek grasmatten. De grasmatten zijn begroeid met een combinatie van grassoorten zodat ze geschikt zijn als siergazon en als speelgazon, voor alle doeleinden.

Op graszodenland.nl bestellen klanten heel gemakkelijk online. Klanten die voor 12 uur bestellen, kunnen de zoden dezelfde dag nog ophalen. Bezorgen kan ook, op de eerstvolgende werkdag na de bestelling.

Graszoden van Graszodenland.nl hebben een vaste lage prijs van EUR 1.50 per vierkante meter. De zoden worden zonder netten gekweekt zodat de zoden sterk en stevig zijn van zichzelf. Zoden die met netten worden gekweekt kunnen problemen opleveren tijdens onderhoudswerkzaamheden aan het gazon. Een hark kan er in blijven hangen en kinderen en huisdieren kunnen verstrikt raken in de netten met alle gevolgen van dien.

Eenvoudig te leggen
De zoden worden geleverd als rollen die eenvoudig in een tuin te leggen zijn. Zoden kunnen op elk moment worden gelegd, behalve met sneeuw en vorst. In het voorjaar, als de grond enigszins is opgewarmd, wordt echter het beste resultaat verkregen. De ondergrond dient egaal en zonder stenen of kuilen te worden klaar gemaakt om de nieuwe zoden te leggen. Het is belangrijk de zoden op de dag van levering te leggen, bewaren komt de kwaliteit niet ten goede. Na het leggen moet de nieuwe grasmat goed beregend worden. Bemesten of nieuwe tuinaarde aanbrengen is aan te raden om de zoden een goede start te geven. Goed water geven en na 4 tot 6 weken zijn de graszoden vastgegroeid, de tuin heeft een prachtig nieuw gazon.

Gevestigd te: Smilde

Adresgegevens

Graszodenland
Kanaalweg 26
9422BB Smilde

Website: www.graszodenland.nl

 Graszodenland op facebook

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.graszodenland.nl

Graszodenland
toegevoegd op
Erg goede service. Graszoden eergisteren besteld. Gister gelegd. De graszoden zien er erg mooi groen uit. Aanrader!
Beoordeling9.2 van 10
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/kwaliteit

Beoordeel Graszodenland

Geef uw review of recensie over www.graszodenland.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha