Aimuda kinderfeestjes

Screenshot van aimuda.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Kinderfeest Nail Art
Geeft u een feestje voor kinderen in de leeftijd van 8 t/m 14 jaar, en weet u niet meer wat u moet doen? Boek dan een Kinderfeest Nail Art bij Nagelstudio AiMuDa! Dit is een leuke manier om kinderen spelenderwijs te leren hoe ze nagels kunnen versieren.

Programma Kinderfeest Nail Art
Voor het feestje begint, geef ik eerst uitleg over de producten en hoe deze gebruikt kunnen worden. Elk kind krijgt een lakwieltje om de nagels te gaan versieren met nagellak, steentjes en glitters. De materialen zijn inbegrepen bij de boeking.

Vervolgens gaan de kinderen zelf aan het werk, eerst op de lakwieltjes en daarna mogen ze de eigen nagels versieren. De nagels worden aan het eind van het feestje afgelakt .

De kinderen krijgen tijdens de Nail Party de kans om zelf Nail Art te maken. Dit mag na afloop mee naar huis genomen worden. Daarnaast krijgt iedereen ter afsluiting nog een certificaat mee als aandenken. Voor degene die de Nail Party geeft (bijvoorbeeld de jarige) heeft Nagelstudio Aimuda een leuk presentje.


Tarieven
Het kinderfeest Nail Art, wat ongeveer 2 uur duurt, kan voor een groep vanaf 5 kinderen gegeven worden. De Kinder Nail Art Party is 10,00 p.p. (inclusief alle materialen).

Voor verdere vragen over de manicure workshop of voor het maken van een afspraak voor het kinderfeest Nail Art kunt u contact opnemen.

Adresgegevens

Aimuda kinderfeestjes

Website: www.aimuda.nl

 Aimuda kinderfeestjes op facebook

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.aimuda.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.aimuda.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Aimuda kinderfeestjes

Geef uw review of recensie over www.aimuda.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha