Vakantiestunt B.V.

Screenshot van vakantiestunt.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Over VakantieStunt B.V.
Vakantiestunt B.V. is vele jaren geleden opgericht als reisbureau gespecialiseerd in het organiseren van duikreizen. Inmiddels is Vakantiestunt B.V. uitgegroeid tot internetreisbureau, voornamelijk gespecialiseerd in wederverkoop van vakantiereizen van diverse reisorganisaties.
Daarnaast organiseert Vakantiestunt B.V. o.a. onder de handelsnaam DuikReizen.nl nog steeds enkele op maat samengestelde duikexpedities (voor meer informatie op: www.duikreizen.nl)
Voor uw en onze zekerheid zijn wij aangesloten bij het Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen ANVR 4897 en de Stichting Garantiefonds Reisgelden SGR 3001.
Zo kunt u te allen tijde vertrouwen op kwaliteit en financiŽle zekerheid.

Vakantiestunt B.V.

T: ++31-20-5733230
E: info@vakantiestunt.nl
www.VakantieStunt.nl

De Boelelaan 575B
1082 RM Amsterdam
The Netherlands

Gevestigd te: Amsterdam

Adresgegevens

Vakantiestunt B.V.
Amsterdam

Website: www.vakantiestunt.nl

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.vakantiestunt.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.vakantiestunt.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Vakantiestunt B.V.

Geef uw review of recensie over www.vakantiestunt.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha