Viva La Diva

Screenshot van vivaladivahilvarenbeek.nl
Layout
Overzichtelijk
Informatie
Service
Prijs/Kwaliteit
Beoordeling: 0/10 - 0 beoordelingen
0 reviews
Heeft u behoefte aan......................
Snel en effectief afslanken op plaatsen die u wilt.
Verhoogde vetverbranding.
Vermindering van cellulite.
Conditieverbetering.
Verlichting reumatische- en gewrichtsklachten.
Verbeterde doorbloeding.
Positief effect op stress- en slaapstoornissen.

En dat alles in een goede en gezellige sfeer!!!!
Dan bent u bij Viva la Diva aan het juiste adres!!

Viva la Diva bezorgt vrouwen meer dan een glimlach!!

Een goed gevoel van de vrouw is de beste investering in jezelf. Om je goed te voelen hoef je niet ver van huis.
Hilvarenbeek heeft een Feel Good Studio, waar elke vrouw de aandacht krijgt, die zij verdient. Viva la Diva is hét adres voor figuur-correctie, verlichting van reumatische klachten en een positief effect op stress.

Aan de Slibbroek 13a hebben moeder Mary Hylkema en dochter Mariëlle Giesen hun eigen studio. In een zeer ruime, mooi verlichte ruimte kunnen ze hun dromen meer dan waar maken. De één deed elders in het land ruime ervaring op in de Feel Good Wereld, de ander is doorgewinterd in de cosmetica branche. In hun onderneming komen beide zaken bij elkaar.

In de Feel Good studio staan 11 apparaten, die ingezet kunnen worden om de conditie te verbeteren en het figuur een impuls te geven. Zoals de vacuüm apparaten (3 stuks in verschillende uitvoeringen). Trainen in een vacuümruimte geeft een bijzonder signaal aan het lichaam. De bloedcirculatie draait op volle toeren en de lymfedrainage zorgt voor een versneld verlies van afvalstoffen. Hiermede worden in korte tijd uitstekende effecten verkregen. Een “rolletje” teveel verdwijnt als sneeuw voor de zon en door de goede doorbloeding verbetert het algeheel gevoel van welbehagen.

In de drie TFM cabines (Thermo Fysische Methode) worden doelgerichte bewegings-oefeningen uitgevoerd in een aangename temperatuur van ca 38 graden, welke het effect van de oefeningen versterkt. Op de infrarood ligbedden (2 stuks) geniet u van een zeer ontspannen warmte behandeling, die het lichaam van binnenuit opwarmt, de doorbloeding stimuleert en de afvalstoffen verwijdert. Ook met het Rolmassage apparaat worden al snel optimale resultaten bereikt. Het spreekt voor zich dat door metingen het verloop en effect gevolgd worden.

Met Make-Up Workshops voor groepen van zes personen wordt beauty en gezelligheid gecombineerd. De stoelen staan keurig op een rij en de entourage laat niets te wensen over. De producten, die gebruikt worden zijn van professionele kwaliteit en de gasten van Viva la Diva worden ontvangen met een glimlach en een kopje koffie. Aandacht voor het uiterlijk gaat hand in hand met aandacht voor de complete vrouw.

Absolute tip! Verwen uw vrouw, dochter of vriendin met een Cadeaubon, welke naar eigen wensen kan worden aangewend.


Gevestigd te: Hilvarenbeek

Adresgegevens

Viva La Diva
Hilvarenbeek

Website: www.vivaladivahilvarenbeek.nl

Rubrieken

Beoordelingen en reviews van www.vivaladivahilvarenbeek.nl

Helaas hebben wij nog geen reviews van www.vivaladivahilvarenbeek.nl. Heeft u ervaring met deze website. Geef dan uw mening. Zo weten andere internetters waar ze terecht komen.

Beoordeel Viva La Diva

Geef uw review of recensie over www.vivaladivahilvarenbeek.nl. U kunt een cijfer geven voor de layout van de website, de overzichtelijkheid van de website en de informatie die de website u verschaft.

Na het versturen ontvangt u een link op onderstaand emailadres om uw beoordeling te bevestigen. Dit om misbruik te voorkomen.

captcha